Sintem o afacere de familie fondata in 1991.Incepind cu 1997 am inceput activitatea in domeniul sporturilor montane.Aceasta activitate am diversificat-o continuu pina azi.

  Activitatea noastra se desfasoara in magazinul "KADETT"din Deva.Magazinul nostru este unul dintre cele mai diversificat aprovizionate din zona.

  Colaboram cu marci renumite din domeniu,dar si cu unii producatori romani.Cea mai veche colaborare este cea cu producatorul de schiuri "ROSSIGNOL".In magazinul nostru vindem produsele ale marcilor : ELAN(Slovenia),ICEPEAK(Finlanda),TRESPASS (Scotia),SCARPA (Italia),GRISPORT (Italia),CAMP(Italia),CLIMBING TECHNOLOGY(Italia),BEAL (Franta),PETZL (Franta),PINGUIN (Cehia),LOAP (Cehia),LASTING (Cehia),BREKKA (Italia),REUSCH (Germania),MILO (Polonia),MAGLITE (SUA),VICTOR INOX (Elvetia),OPINEL (Franta),GOGGLE (SUA),UVEX (Germania),MOSCONI (Spania) si multi altii.

  Sintem mindri de colaboratorii nostri romani :producatorii de rucsaci MARAMONT si ATTA,de imbracaminte montana GRAVITY si cei de tricouri si treninguri de bumbac KNOX si ANDU.

SC Kadett Telecom SRL

NR RC : J20/416/1991 CUI : RO 2111498 CAP.SOC.: 200 lei

Magazin de prezentare

COPYRIGHT 2014 BITCODE